Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Bosznia-Hercegovina elfogadja az ajándék vakcinát Szerbiától

2021.02.26
12:30
2021.02.26
12:40
Forrás
N1
Szerbia nemcsak Bosznia-Hercegovinának, hanem Montenegrónak és Észak-Macedóniának is ajánlott fel korábban koronavírus elleni védőoltást.

Bosznia-Hercegovina elfogadja a szerb köztársasági elnök által felajánlott ajándék vakcinaszállítmányt - ezt mondta Željko Komšić, a bosznia-hercegovinai államelnökség horvát tagja, miután tegnap a vakcinabeszerzésről tárgyaltak a boszniai illetékesek. Aleksandar Vučić szerb elnök felajánlása 5 ezer adag oltásra vonatkozott, ezt pedig elfogadják majd - mondta, majd hozzátette, hogy az oltást az egészségügyi dolgozók vakcinációjával kezdik majd meg.

Bosznia-Hercegovina
ajándék
vakcina
védőoltás

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.