Ugrás a tartalomra
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Bosznia-Hercegovina stabilitása és biztonsága Magyarország érdeke

2023.01.24
11:24
2023.01.24
11:37
Forrás
MTI
Orbán Viktor magyar miniszterelnök Željka Cvijanovićtyal találkozott.

Bosznia-Hercegovina stabilitása és biztonsága Magyarország érdeke - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök miután találkozott Željka Cvijanovićtyal, Bosznia-Hercegovina államelnökségének soros elnökével Budapesten.

A felek a két ország együttműködésének fejlesztéséről és nemzetközi, elsősorban biztonsági kérdésekről tárgyaltak egymással. Magyarország a továbbiakban is kész támogatást nyújtani Bosznia uniós integrációjához és gazdasági fejlődéséhez - mondta a magyar kormányfő.

A boszniai elnök köszönetet mondott Magyarország segítségéért, és fontosnak nevezte, hogy a két ország között folytatódjon az intenzív párbeszéd, valamint erősödjenek a gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok.

Orbán Viktor
találkozó

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.