Ugrás a tartalomra
Pixabay/sarav28

Covid-igazolvány Montenegróban?!

2021.07.27
10:56
Forrás
MTI
Július 30-tól új korlátozásokat vezetnek be a tengerparti országban, de a részleteket még nem közölték.

Az európai unióshoz hasonló digitális Covid-igazolványt vezetnek be péntektől Montenegróban - közölte az ország egészségügyi minisztériuma. A tárca azt is tudatta, hogy július 30-tól új korlátozások lépnek életbe, azt azonban egyelőre nem közölték, mire lehet számítani. A podgoricai sajtó úgy értesült, hogy az új szabályok szerint a szórakozóhelyeken és az éttermek zárt helyiségeiben csak bizonyos feltételek teljesítése mellett lehet majd tartózkodni. A legutóbbi adatok szerint Montenegróban egy nap alatt 77-tel emelkedett a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma.

Montenegró
Covid-igazolvány
koronavírus
járvány

Most

18:21, Frissítve: 18:28

Orbán: Nőni fog a nyomás a határon

A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babiš társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.