Ugrás a tartalomra
MTI/Bruzák Noémi

Csaknem háromezer új fertőzöttet regisztráltak Magyarországon

2021-02-21
09:41
Forrás
koronavirus.gov.hu
2912 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 47 beteg Magyarországon.

Ezzel a halottak száma 14 299-re emelkedett. A gyógyultak száma jelenleg több mint 306 ezer. 4233 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 366-an vannak lélegeztetőgépen. Eddig mintegy 445 ezren kaptak oltást Magyarországon, közülük megközelítőleg 190 ezren már a második oltást is felvették. Az országban jelenleg a Pfizer/BioNTech, a Szputnyik V vakcinával és az AstraZeneca-vakcinával végzik az oltást. Zöld utat kapott a hatóságoktól a kínai Sinopharm-vakcina is, így jövő héten már azzal is oltanak. 

Magyarország
koronavírus-járvány
koronavírus-fertőzöttek
koronavírus-áldozat
koronavírus-fertőzés

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.