Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Csaknem nyolcszáz határsértő ellen intézkedtek a magyar rendőrök a hétvégén

2023.06.05
08:05
Forrás
police.hu
786 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök péntektől vasárnapig – tájékoztat hétvégi összegzésében a magyar Országos Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 315, szombaton 235, vasárnap 201 jogellenesen Magyarország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a rendőrök. Az ország belsejében 35 határsértőt is elfogtak, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Az elmúlt héten az ország területén 1723 határsértőt tartóztattak föl és kísértek vissza. A megelőző héten - május 22-től 28-ig - a feltartóztatottak száma 1703 volt. Emellett az elmúlt héten az ország belsejében elfogtak 65 határsértőt is, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult. Embercsempészés miatt 22 gyanúsított ellen indult eljárás - derül ki a magyar rendőrségi összesítésből.

határsértők
Magyarország

Most

15:49, Frissítve: 16:01

Együtt a sikerért!

Együttműködési megállapodást írt alá több szerbiai szabad övezet és az ezekben működő vállalatok illetékesei. Ehhez csatlakoztak egyebek mellett szállodák, a szabadkai Építőmérnöki Kar és egyéb partnerek.

Népszerű