Ugrás a tartalomra
Facebook/Met Hír

Durva jégeső pusztított tegnap délután Magyarországon

2020.08.30
13:35
2020.08.30
13:41
Forrás
Pannon RTV, Met Hír
Több helyen golflabda nagyságú jég hullott.

A szupercella az észak-nyugati határszél közelében tombolt. A Facebookra sorra kerültek fel a viharról készült felvételek. Több helyen golflabda nagyságú jég hullott. A hőmérséklet pedig percek alatt több mint 10 fokot zuhant.

A károk pontos mértékéről nincsenek információk, de a mezőgazdasági területek megsínylették az ítéletidőt.

Az előrejelzések szerint záporok, zivatarok ma csak elszórtan fordulhatnak elő Magyarországon. Holnaptól viszont többfelé lehet újabb csapadék, és nem csak Magyarországon, Vajdaságban is.

jégeső
zivatar
időjárás

Most

12:05

Karneváli hangulat Torontálvásárhelyen

Szebbnél szebb jelmezek, finomabbnál finomabb ételek és rengeteg mosoly volt a torontálvásárhelyi karneválon és pörköltfőző versenyen, amelyre külföldről is érkeztek vendégek. A karneválon több mint 200 gyerek öltözött jelmezbe.
11:33, Frissítve: 12:23

Zelenszkij: Súlyos a helyzet Donbaszban

Mariupol orosz fennhatóság alá került, az orosz csapatok arra készülnek, hogy Liman irányába nyomulnak tovább – jelenti az ukrán média. Andrzej Duda, lengyel államfő megérkezett Kijevbe.
10:39, Frissítve: 11:58

Testvértelepülési együttműködés

A magyarországi Őrtilos és Torontálvásárhely vezetősége testvértelepülési szerződést írt alá. A felek azt remélik, hogy az eddig is baráti kapcsolat a jövőben is gyümölcsöző lesz.

Népszerű