Ugrás a tartalomra
Pixabay/bodsa

Egyre veszélyesebbek a Szent Anna-tó környékén élő, táplálék után kutató medvék

2020-08-14
18:02
Forrás
hvg.hu
Főtt kukorica miatt lopta el egy turista táskáját egy anyamedve három bocsával együtt a Szent-Anna tónál, Romániában.

Egy női turista csütörtökön délután riasztotta a román hatóságokat a 122-es segélyhívón, mivel elhagyta táskáját, amiben a vakációra szánt pénze és iratai voltak. A kiérkező Hargita megyei csendőrök a helyszíntől, ahol a 20 éves turista hagyta dolgait, mintegy 30 méterre találtak egy szétszaggatott táskát. A hatóság megtalálta a pénzt és az iratokat is. Később kiderült, hogy egy anyamedve volt az elkövető, aki miután széttépte a táskát csak egy főtt kukoricát vitt el. A medvét három bocsával látták. A Hargita megyei csendőrség felhívta a kirándulók figyelmét, hogy a Szent Anna-tó környékén élő, táplálék után kutató medvék egyre veszélyesebbek.

medve
veszélyes
Szent Anna-tó
medvetámadás
turista
Hargita megye

Most

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.