Ugrás a tartalomra
Pixabay

Elhunyt Berki Krisztián

2022.05.06
11:03
Forrás
hirado.hu
Meghalt Berki Krisztián – állítja egybehangzó értesülések alapján a Blikk. A Blikknek a halálesetet a rendőrség is megerősítette.

A hatóság az idegenkezűséget kizárta. A rendőrség több autóval szállt ki egy IX. kerületi társasházhoz, ahol Berki is lakott, a helyszínre egy mentőautó is érkezett, a rendőrség lezárta a területet. A házban a szomszédok a Blikk cikke szerint napok óta veszekedéseket hallottak Berki lakása körül. Berki Krisztián focikapusként kezdte karrierét, később a Ferencváros labdarúgócsapatának vezérigazgatója volt, majd médiaszemélyiségként futott be karriert, tévéműsorokat vezetett.

in memoriam

Most

21:16, Frissítve: 21:28

Ezüstérmes a magyar női vízilabda-válogatott

A magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a magyar rendezésű vizes világbajnokságon, miután óriási csatában, 9-7-re kikapott a sorozatban negyedszer győztes, az elmúlt három olimpián is első Egyesült Államok csapatától a döntőben.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.