Ugrás a tartalomra
TANJUG/HINA/POOL/LANA SLIVAR DOMINIC

Elhunyt Milan Bandić, Zágráb polgármestere

2021.02.28
09:58
Forrás
Szerbiai RTV
Tegnap késő este váratlanul elhunyt Zágráb polgármestere - jelenti a szerb sajtó. Mandić három rövid megszakítással húsz éven át vezette a 800 ezer lakosú horvát fővárost.

Milan Bandićot szombaton kórházba szállították, megpróbálták újraéleszteni, azonban az orvosok nem jártak sikerrel. A horvát fővárosi önkormányzat által kiadott hivatalos közleményben az áll, hogy Bandić szívinfarktusban hunyt el. Korábban is voltak egyébként egészségügyi problémái, 2003-ban agyvérzést kapott. Milan Bandić 65 éves volt. Mandić három rövid megszakítással húsz éven át vezette a 800 ezer lakosú horvát fővárost.

Zágráb
Milan Bandić

Most

14:01

A Szputnyik második adagját vették fel Zentán

85-en kapták meg vasárnap délelőtt a Szputnyik V második dózisát Zentán. A községben eddig mintegy 7500 adag vakcinát adtak be. Az illetékesek remélik, hogy májusban elérhetik akár a 40-50 százalékos oltottságot a felnőtt lakosság körében.
12:08

Holnap rajtol a Szerbia Open

Az ATP 250-es kategóriába tartozó belgrádi salakos tenisztorna legnagyobb sztárja természetesen a hazai színekben szereplő Novak Đoković lesz.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!