Ugrás a tartalomra
pixabay/263582

Elhunyt Sas József

2021-01-17
08:28
2021-01-17
11:41
Forrás
HVG
A Jászai Mari-díjas humorista koronavírusos volt.

A művészt január 5-én kellett kórházba szállítani koronavírus-fertőzés miatt, de állapotáról mindeddig nem lehetett tudni semmit. Sas József három éve, orvosai tanácsára vonult vissza a munkától. Pályáját 1957-ben, a győri Kisfaludy Színházban kezdte. 1973-ban került a Mikroszkóp Színpadhoz, amelynek 1985 és 2009 között igazgatója is volt. Rendszeresen lépett fel humoristaként a rádióban és a tv-kabarékban, önálló estjeit maga is írta. Jászai-díjas, Érdemes és Kiváló Művész volt, kitüntették a Karinthy-gyűrűvel és a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével is. Sas József 82 éves volt.

Jászai Mari-díjas
humorista
koronavírus
Sas József

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.