Ugrás a tartalomra
MTI/Krizsán Csaba

Elöntötte a víz Győrt

2021.07.20
17:12
Forrás
MTI
Gyors árhullám vonul végig a Dunán.

Elöntötte a víz Győrt. A németországi áradások és a rövid idő alatt lehulló nagy csapadékmennyiség miatt gyors árhullám vonul végig a Dunán, ez érte el a magyar várost.

A folyó elárasztotta a rakpartokat és az Aranypartot, ezeket lezárták. A magyar Országos Vízjelző Szolgálat előrejelzése szerint az ár ma tetőzik, szerdán pedig valószínűleg el is kezd apadni a vízszint.

Győr
áradás
víz

Most

20:44, Frissítve: 21:23

Újra a Zvezda a bajnok

Ismét a Crvena zvezda nyerte a szerb labdarúgó Szuperligát. A piros-fehér belgrádi együttes meggyőző 3:1-es győzelmet aratott a Voždovac ellen az utolsó fordulóban.
19:05, Frissítve: 20:19

Tavaszi hangulatban

Tavaszi hangulat volt ma a szabadkai Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben, hiszen ezzel a címmel szerveztek népzenei műsort. Versmondók, citerazenekarok és kórusok mutatkoztak be.
18:20, Frissítve: 20:56

A fantasztikus Fantast

Hétfőn kezdődött és ma ért véget Óbecsén a Fantast nemzetközi zenei vetélkedő. A 9. alkalommal megszervezett eseményen az idén több mint 300 fellépő vett részt, hét ország 49 városából.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.