Ugrás a tartalomra
MTI/Máthé Zoltán

Észak-Magyarországon komolyabb károkat okozott a havazás

2021-01-25
17:33
Forrás
MTI
Főként Borsod-Abaúj-Zemplén megyében okozott ma kárt a leesett hó.

A tűzoltókhoz hétfő késő délelőttig mintegy ötven bejelentés érkezett az időjárás miatt – mondta a magyar Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője. Főként a szél és a felázott talaj miatt, valamint a hó súlya alatt kidőlt fák eltávolításához kérték a tűzoltók segítségét. Bükkszentkereszt térségében egy időre le kellett zárni a 2505-ös utat, mert rádőlt egy fa. Ezt már eltávolították a tűzoltók, akik folyamatosan dolgoznak a káresetek felszámolásán – mondta a helyettes szóvivő.

Magyarország
havazás
kár

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.