Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Fagyos napok jönnek

2023.02.05
18:10
Forrás
Szerbiai RTV, RHMZ
Szerdáig fagyos napokra készülhetünk. A legmagasabb nappali hőmérséklet +1 és -2 fok körül mozog majd Szerbiában.

Hideg reggelek lesznek, gyenge, mérsékelt faggyal, emellett pedig széllel is számolhatunk, amely északon gyengébb, míg a hegyekben erősebb lesz. Napközben részlegesen vagy teljesen borult lesz az ég, az ország északi részén, Vajdaságban kisebb időszakokra kisüthet a nap, másutt gyenge havazás várható, a csapadék viszont a délutáni, esti órákra megszűnik.

Az elkövetkező napokban a legalacsonyabb reggeli hőmérséklet -6 és -1 fok között alakul. Az erős északi beáramlás sarkvidéki levegőt hoz térségünkbe, így szerdáig jeges napokat jósolnak. A hegyvidéki tájakon kissé megnövekedhet a hótakaró, de az erősebb széllökések miatt hóátfúvások is lehetnek. A magasabban fekvő vidékeken jegesedésre és akár -15 fokra figyelmeztetnek.

fagy
időjárás
Vajdaság
széllökés

Most

16:37, Frissítve: 16:46

A hírös debellácsi nagyvásár

A torontálvásárhelyi híres debellácsi nagyvásár az idén ünnepli 150 éves fennállását. Az első tavaszi vásár nagyon jól alakult, a helyiek és a szervezők szerint rég nem volt ilyen nagy az érdeklődés.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.