Ugrás a tartalomra
Illusztráció/pixabay/AKuptsova

Felborult egy migránsokat szállító kombi Preševónál

2018.08.20
12:18
2018.08.20
12:32
Forrás
Tanjug
A macedón-szerb határhoz közeli esetben 14 személy sérült meg - írja a Tanjug hírügynökség.

A szerencsétlenség tegnap este történt. Az útról lesodródó kombi nekiütközött egy oszlopnak, majd pedig felborult. A helyszínre kiérkező mentősök kórházba szállították a sérülteket. A migránsokat egy 1999-es születésű férfi szállította illegálisan és korábban a határon is átcsempészhette. A bűncselekmény miatt a rendőrség letartóztatta. A hatóságok egyelőre vizsgálják a baleset körülményeit.

migráns
kombi
Preševo

Most

11:33, Frissítve: 11:41

Egy asztalnál Kurti és Vučić

Több mint egy év után folytatódott a Belgrád és Pristina közti párbeszéd. Aleksandar Vučić szerb elnök és Albin Kurti koszovói kormányfő egy asztalhoz ült Brüsszelben.
10:51

A csúcson is netezne? - megteheti

Mostantól a Kilimandzsáró is szélessávú internetet kap, hogy a turisták tweetelhessenek, instázhassanak vagy whatsappozhassanak, miközben megmásszák Afrika legmagasabb hegyét.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.