Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Felszámolják a bihácsi migránstábort

2019-10-21
10:16
2019-10-21
10:24
Forrás
MTI
Sem vizet, sem ételt nem adnak az illegális bevándorlóknak.

Minden támogatást megvonnak a boszniai Bihács melletti illegális táborban tartózkodó migránsoktól - jelentette be a település polgármestere. Suhret Fazlić elmondta, az egyik ilyen intézkedés, hogy többé nem szállítanak napi 20 ezer liter vizet a táborba. A polgármester a Vöröskereszt illetékeseit is felszólította, hogy függesszék fel a napi kétszeri ételosztást. Az illegális táborban 1500-2000 bevándorló tartózkodik, többségük gyalog próbál meg Olaszországba jutni. A polgármester beszámolója szerint a menekültek még nem tudnak a megszorításokról.

migráns
tábor
migránstábor
Bihács
felszámolás
megszorítás
illegális bevándorló

Most

12:35

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit szexuális erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.
12:13, Frissítve: 12:19

Vučić: Koszovó nem lehet az UNESCO tagja

Koszovó nem lehet tagja az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök az UNESCO párizsi konferenciáján.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.