Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini

Ferenc pápával találkozott Azbej Tristan Moszulban

2021.03.07
12:08
2021.03.07
12:28
Forrás
MTI
Azbej Tristan, a magyar Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítésért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára a meghívott vendégek közül elsőként találkozott Ferenc pápával a katolikus egyházfő moszuli látogatásán.

Azbej Tristan arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a pápa az Iszlám Állam terrorista szervezet fanatikusai által lerombolt templomban imádkozott a sokat szenvedett iraki keresztény közösségekért. Az államtitkár beszámolt Ferenc pápának az iraki üldözött keresztények számára nyújtott magyar támogatásokról, az egyházfő pedig megáldotta a magyarok misszióját.

Azbej Tristan
Miniszterelnökség
Hungary Helps Program
üldözött
keresztények
államtitkár
Ferenc páp

Most

08:36, Frissítve: 09:00

Legyen kéznél az esernyő!

Változékony és általában felhős idő lesz a hét nagy részében. Ma még 12, holnap 14 fok lesz, azután némileg magasabb hőmérsékleteket mérhetünk, szerdától 18 fok körül vagy afelett alakulnak a maximumok.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!