Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fokozatos lehűlés kezdődött

2021.09.27
09:59
2021.09.27
11:58
Forrás
Szerbiai RTV, Koponyeg.hu
Nyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, eső, zápor és zivatarok is lehetnek. A maximum hőmérséklet 26-28 fok között alakul Vajdaságban.

Kedden hűvösebb lesz és sok lesz a felhő felettünk, több helyen eső is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul, de a tartósabban csapadékos részeken pár fokkal hidegebb is lehet. Késő estére 14 és 19 fok közé hűl le a levegő.

Szerdán már kevésbé lesz csapadékos az időjárás, ettől függetlenül hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet ekkor már csak 20 fok körül várható.

időjárás
lehülés

Most

22:44

Harc a melldaganat ellen - A szűrés életet menthet

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, vagy más néven: rózsaszín október. A cél, hogy felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. A Közügyek kisfilmjének is az a célja, hogy tudatosítsa a nőkben, hogy van élet a rák után.
22:26

Falugondnokok a terepen

2015-ben létrejött a falugondnoki szolgálat Vajdaságban. A család nélkül maradt idős személyek, a kisnyugdíjasok, illetve a szociális esetek számíthatnak a falu- és tanyagondnokok segítségére.
19:28, Frissítve: 20:02

Hazatalálás

Hazatalálás címmel nyílt meg a magyarkanizsai születésű Pósa Károly kiállítása a helyi Dobó Tihamér Képtárban a községnapi rendezvénysorozat részeként.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.