Ugrás a tartalomra
foldrenges

Földrengés Magyarországon

2020-06-02
07:02
Forrás
hirado.hu
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a földrengés nyomán károkat egyelőre nem jelentettek.

Földrengés rázta meg a magyarországi Jánossomorja térségét. Kisebb földrengés volt hétfőn este a Győr-Moson-Sopron megyei Jánossomorjától 6 kilométerre északnyugatra. A Magyar Tudományos Akadémia szeizmológiai obszervatóriumának közleménye szerint a földmozgás ereje 2,3 volt a Richter-skálán, fészkének mélysége pedig mintegy 7 kilométer. A földrengést az epicentrum térségében néhányan érzékelték – tették hozzá.

földrengés
Jánossomorja

Most

20:09, Frissítve: 20:16

Ülőtüntetés Belgrádban

Ülőtüntetést tartanak jelenleg Belgrádban. Ahogyan az elmúlt két napban, ma is összegyűltek az emberek a köztársasági parlament épülete előtt, ezúttal azonban ülve demonstrálnak a legtöbben.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.