Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bodzsoni Péter

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a magyar fővárosban

2022.03.15
08:50
Forrás
hirado.hu
A március 15-ei rendezvények miatt Budapest több kerületében megváltozik a forgalmi rend.

Kedden lezárják az Andrássy út és a Váci út egy szakaszát, a Bajcsy-Zsilinszky utat és a Károly körutat, valamint időszakosan a Margit hidat és a Szent István körutat; a korlátozások módosítják a tömegközlekedést is. Ma az ünnepnapokon érvényes menetrend szerint közlekednek a fővárosi járatok.

A MÁV-Volán-csoport járatainál is változik a menetrend. A vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, a Volánbusz helyi és helyközi autóbuszai pedig az ünnepi és munkaszüneti menetrend szerint járnak.

Budapest
Magyarország
forgalmi rend
forgalomkorlátozás
közlekedés

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:06

Elmaradt a meglepetés

Búcsúzott a wimbledoni tenisztorna további küzdelmeitől Filip Krajinović. A zombori játékost a második körben a favoritnak számító Nick Kyrgios győzte le.
15:51, Frissítve: 17:09

Aranyos Delfinek

Megnyerte az Algériában zajló Mediterrán Játékokat a szerb férfi vízilabda-válogatott. Szerbia a fináléban Montenegrót múlta felül 9:8 arányban.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.