Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Fürdőjárat Mórahalomra

2022.07.23
18:58
2022.07.23
19:51
Forrás
Pannon RTV
Új szolgáltatással szeretné megkönnyíteni a látogatók és a fürdőzni vágyók életét Mórahalom városa.
Pannon RTV/Molnár Edvárd

A következő hétvégétől kísérleti jelleggel az ásotthalmi határátkelőtől csoportos szállítást, azaz buszos fürdőjáratot biztosítanak a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőig, pénteken, szombaton és vasárnap a reggeli órákban. Amennyiben a szolgáltatás iránt érdeklődés mutatkozik, rendszeressé teszik - nyilatkozta a Pannon Rádiónak Nógrádi Zoltán. Mórahalom polgármestere elmondta, így próbálják áthidalni a határ okozta viszontagságos helyzetet, hogy ezzel a vendégeknek és a vendéglátóknak is kedvezzenek.

„Július 29-én, pénteken, 30-án, szombaton és 31-én, vasárnap, tehát július utolsó hétvégéjén minden nap kimegyünk a határra 8 órától, 9 órakor és 10 órakor busszal, és ha valaki ott megvár bennünket, gyalogosan kel át a határon, akkor elszállítjuk a fürdőbe. Ennek az ára 1 euró lesz. A visszaindulásra, tehát a határig, 16 órakor, 17 órakor és 18 órakor biztosítanánk transzfert. Tehát megpróbáljuk valahogy összekötni a fürdőt és a határt. Ha ez a program sikeres lesz, és valóban találkozik a vendégek elégedettségével, akkor megpróbáljuk ezt a következő évben rendszeresíteni. Tehát rendszeressé tenni és minden hétvégén működtetni.”

Mórahalom
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:11

Milyen vizet iszunk?

Évente átlagosan 70 liter palackozott vizet fogyaszt egy szerbiai polgár. Ez a szám minden évben 10 és 20 százalék közötti növekedést mutat - mondják a belgrádi Városi Közegészségügyi Intézet szakemberei.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.