Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Thanassis Stavrakis

Görögország megnyitotta kapuit

2021.05.15
20:53
2021.05.15
21:01
Forrás
Pannon RTV
Elkezdődött a turistaszezon Görögországban, mától Szerbiából is utazhatunk a tengerparti országba. Az Evzoni határátkelőt is megnyitották, ami a szerbiai állampolgároknak a legmegfelelőbb választás a görög tengerpartra tartva.

A Görögországba való belépéshez, azonban különböző feltéteknek kell eleget tenni. Ilyen például, hogy koronavírus elleni védőoltás felvételét igazoló dokumentummal kell rendelkezni, de csak abban az esetben fogadják el, ha a második dózis beadása óta eltelt 14 nap. Emellett szükséges az úgynevezett PLF-űrlap kitöltése 24 órával a Görögországba való belépés előtt. Lehetőség van az országba belépni továbbá 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel is, antigén tesztet viszont nem fogadnak el a határon. Görögországban egyébként enyhítettek több járványügyi intézkedésen is. A védőmaszkot csak zárt térben kell viselni, a strandok a megszokott módon működhetnek, valamint a kávézók és éttermek kerthelyiségei is várják a vendégeket.

Görögország
nyaralás

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.