Ugrás a tartalomra
Echo TV

A gyurcsányi terror útvonalán halad a Békemenet

2021.10.13
12:51
2021.10.13
13:21
Forrás
MTI
A 2006-os terror útvonalán halad a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány által szervezett Békemenet október 23-án Budapesten - közölte a CÖF alapítója sajtótájékoztatón, Budapesten.

Csizmadia László elmondta: Nyugodt, békés, csendes összefogással kívánják demonstrálni, hogy ott történt a 15 évvel ezelőtti gyurcsányi terror, amely békés emberek ellen lovas attakkal, szemkilövetéssel, csonttörésekkel, vízágyúval és vipera náspángolással fenyítette az embereket. Ismét vér folyt a pesti utcákon. Megtörtént a demokrácia megcsúfolása. A menet előtt kifeszített molinó lesz, melynek jelszava: Soha többé, stop! Csizmadia hozzátette: a Békemenet résztvevői így 1956 hősei mellett a 15 évvel ezelőtti, gyurcsányi rendőrterror áldozataira is emlékeznek.

békemenet
október 23.
Civil Összefogás Fórum
Csizmadia László
Budapest

Most

12:28

Kevés termés, alacsony ár - Bajban az almatermesztők

Már évek óta nem kecsegtető az almatermesztők helyzete Szerbiában, így Észak-Bácskában sem. Sem az időjárás, sem a piaci és felvásárlói körülmények nem kedveztek a termelőknek. Azt mondják, ennyi pénzért nem éri meg külföldre szállítani.
11:07, Frissítve: 11:15

Új helyszínre kerül a palicsi Kalandpark

Az elmúlt év októberében még a strandon kezdték el építeni, immár viszont a Palicsi Állatkertben kapott helyet. Az erről szóló döntést a helyi önkormányzat és a Palics Park Kft. közösen hozta meg.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.