Ugrás a tartalomra
police.hu

Hatvannyolc határsértőt fogtak el kedd este Bács-Kiskunban

2019-11-13
07:46
Forrás
police.hu
Összesen 68, tehervonaton, illetve gyalog érkező illegális bevándorlót tartóztattak fel Bács-Kiskun megyében tegnap este.

Hercegszántó közelében 12 külföldit fogtak el, akik iraki, iráni, szíriai és afgán állampolgárnak vallották magukat. Kelebiánál a vasúti határátkelőhelyen a rendőrök egy Szerbia irányából belépő vonat átkutatása során 56 külföldit tartóztattak fel, akik afgán állampolgárnak mondták magukat. A férfiak a tehervonat két vagonjában elbújva próbáltak meg jogellenesen Magyarországra jutni. A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért a rendőrök visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

határsértők
Magyarország

Most

13:28, Frissítve: 13:34

Leopárdokkal erősít a Magyar Honvédség

Az illetékesek szerint a Zrínyi 2026 honvédelmi és haderőfejlesztési program keretében megrendelt Leopard 2-es harckocsikkal új fejezet nyílik a Magyar Honvédség életében.

Népszerű

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.