Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Matthias Schrader

A havazás miatt áram nélkül maradt Montenegró egy része

2019-01-11
07:20
2019-01-11
07:38
Forrás
Tanjug
A havazás számos nehézséget okozott Montenegróban. A Podgorica-Bar és a Bar-Budva elektromos távvezeték meghibásodása miatt áram nélkül maradt az este Bar, Sutomore és Ulcinj.

A tartóoszlopok a viharos szél miatt sérültek meg, dőltek ki helyenként, de a hiba elhárítására az ítéletidőben nem volt lehetőségük a szakembereknek. A Montenegrói Autó-Motoros Szövetség értesítése szerint az éjjel lezárták a Paštrovačka gorán átvezető hágót is. Hozzátették, Montenegró északi és középső részén a közúti forgalom nehézségekbe ütközik a hó miatt.

Montenegró
havazás

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.