Ugrás a tartalomra
viharfelhő
MTI Fotó: Varga György

Helyenként üveggolyó nagyságú jég hullott Magyarországon

2018-07-22
01:44
2018-07-22
02:18
Forrás
idokep.hu
Szombat délután nyugat felől felhőszakadással, jégesővel és széllökésekkel elérte Magyarországot az előrejelzett vihar.
üveggolyó nagyságú jég a tenyéren

A Balatonon alakultak ki az első cellák, Sárvárra és Kisapostagra pedig üveggolyó nagyságú jég hullott, de felhőszakadás volt Hegyeshalomban és Győr mellett is. Este Budapestre sújtott le a vihar. A viharok nemcsak felhőszakadásokat és jégesőket hoztak magukkal, hanem sok-sok lecsapó villám is felvillant szombat este Magyarország különböző tájain.

Magyarország
időjárás
vihar
jégeső

Most

02:36, Frissítve: 02:45

Megszűnik a vatikáni női magazin

Lemondott a Vatikán női magazinjának alapítója és szerkesztőbizottsága azzal az indokkal, hogy kampány indult a hiteltelenítésükre, miután a lapban elítélték az apácákat ért szexuális visszaéléseket.
23:57, Frissítve: 00:28

A színházi világnap üzenete

A kubai Carlos Celdrán rendező, író, színház igazgató üzenetét olvassák fel világszerte az idei színházi világnapon, március 27-én, szerdán az előadások előtt a színházakban.
20:29, Frissítve: 21:35

Elhunyt Eva Bačlija, nyugalmazott újságíró

Hosszan tartó betegség után 67 éves korában elhunyt a szabadkai születésű Eva Bačlija, nyugalmazott újságíró. Karrierét a Subotičke Novine hetilapnál kezdte. Élete nagy részét hivatásának szentelte.
20:21, Frissítve: 20:29

Hideg éjszakák, napsütéses nappalok

Tavaszias napsütéses időre számíthatunk térségünkben a következő napokban. Az északi, északnyugati szelet sokfelé erős vagy élénk lökések kísérik.

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.