Ugrás a tartalomra

Hétfő estétől módosul a kelebiai vasútvonal közlekedési rendje

2022.01.30
12:28
2022.01.30
12:34
Forrás
MTI
A változás a Budapest-Belgrád vasútvonal felújítása miatt történik.

A budapesti Keleti pályaudvarból 17 óra 57 perckor induló személyvonatról Kiskunhalasnál, a 19 óra 20 perckor induló személyvonatról pedig Kiskőrösnél kell átszállni a Kelebiáig közlekedő pótlóbuszra. A 22 óra 20 perckor és a 23 óra 20 perckor induló vonatok utasait Délegyháza és Kunszentmiklós-Tass között viszik majd vonatpótló járatok. A változás április 30-ig tart, addig az átszállások miatt akár 45 perccel is megnőhet az utazási idő. A megállóhelyekkel és a vonatok közlekedésével kapcsolatban bővebb információt a vasúttársaság honlapján, a mavcsoport.hu oldalon lehet megtekinteni.


A Bösztör, Szabadszállás, Fülöpszállás, Soltszentimre, Csengőd, Tabdi, Pirtói szőlők, Balotaszállás, Kisszállás állomás ideiglenesen meg is szűnik, így ezeket a Volánbusz járataival lehet majd elérni.

közlekedési rend
vasútvonal
Kelebia
Budapest-Belgrád

Most

21:05, Frissítve: 21:14

Szédületes mérkőzést hozott a 173. örökrangadó

Szenzációsan kezdte a szerbiai labdarúgó Szuperliga 2023/24-es idényének rájátszási szakaszát a Crvena zvezda a Partizan ellen. A drámai összecsapáson 3:2-re nyertek a piros-fehérek, és 10 pontra lógtak el a fekete-fehérektől.
19:25, Frissítve: 19:33

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén.
17:07, Frissítve: 19:09

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.