Ugrás a tartalomra

Hétfőtől ismét közlekedik autóbusz Szabadka és Szeged között

2021.06.18
10:45
2021.06.18
12:27
Forrás
subotica.com
A busz minden nap közlekedni fog, vagyis a hétvégén is.

Június 21-től, hétfőtől ismét közlekedik a Szabadka-Szeged autóbuszjárat - jelentette be a Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat. A busz minden nap közlekedni fog, tehát munkanapokon, szombaton és vasárnap is. A szabadkai indulási időpont azonban megváltozik. Az új menetrend szerint Szabadkáról Szegedre reggel 7 óra 35 perckor indul a járat az eddigi fél 7 helyett, míg Szegedről marad a visszatérés időpontja, 15 óra 40 perces indulással.

közlekedés
autóbusz
Szabadka-Szeged
Sutrans

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.
07:39, Frissítve: 07:54

Támadás az Eiffel-toronynál, egy halott

Egy embert késsel megölt, két másikat pedig kalapáccsal megsebesített szombat este egy támadó Párizsban, az Eiffel-torony közelében, miközben szemtanúk szerint azt kiáltotta, hogy "Allah Akbar".

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.