Ugrás a tartalomra

Hollik István: Soros György pénzzel támogatja az illegális bevándorlást

2015-10-12
12:05
Soros György üzletember különböző nemzetközi és magyar szervezetek támogatásával pénzzel támogatja az illegális bevándorlást - mondta Hollik István, a KDNP képviselője vasárnap
Soros György üzletember különböző nemzetközi és magyar szervezetek támogatásával pénzzel támogatja az illegális bevándorlást - mondta Hollik István, a KDNP képviselője vasárnap. Soros mindent megtesz azért, hogy a migránsok korlátlan számban érkezzenek Magyarországra - emelte ki a politikus. A képviselő elfogadhatatlannak nevezte, hogy az üzletember arra buzdította Európát, minden egyes bevándorlónak fizessen évente 4,5 millió forintot, az ehhez szükséges forrást pedig hitelfelvételből fedezze. Ezek alapján nem lehet csodálkozni azon, hogy Soros György támadta Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz bevándorláspolitikáját - jegyezte meg Hollik István. (MTI)

Most

11:31, Frissítve: 11:39

Elengedtek öt tüntetőt

Szabadlábra helyezték azokat, akiket a Szerbiai RTV székházának elfoglalásakor vett őrizetbe a rendőrség - írja a Tanjug hírügynökség.
10:23, Frissítve: 10:39

Népszerűek-e az önkéntes nyugdíjalapok?

Szerbiában tavaly az év végéig a foglalkoztatottak 9 százaléka fizetett be rendszeresen valamely magánnyugdíjpénztárba, hogy idős korára legyen nyugellátása – közölte a Szerbiai Nemzeti Bank.
08:41, Frissítve: 09:22

Ma kezdődik a tavasz

Szerbiában 22 óra 58 perckor köszönt be a Ruđer Bošković csillagászati társaság értesítése szerint.
07:44, Frissítve: 08:41

A boldogság nemzetközi napja van

Az ENSZ Közgyűlése nyilvánította március 20-át e nappá, hangsúlyozva, hogy a "boldogság keresése az emberi lét egyik alapvető célja".

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.