Ugrás a tartalomra

Hollik István: Soros György pénzzel támogatja az illegális bevándorlást

2015-10-12
12:05
Soros György üzletember különböző nemzetközi és magyar szervezetek támogatásával pénzzel támogatja az illegális bevándorlást - mondta Hollik István, a KDNP képviselője vasárnap
Soros György üzletember különböző nemzetközi és magyar szervezetek támogatásával pénzzel támogatja az illegális bevándorlást - mondta Hollik István, a KDNP képviselője vasárnap. Soros mindent megtesz azért, hogy a migránsok korlátlan számban érkezzenek Magyarországra - emelte ki a politikus. A képviselő elfogadhatatlannak nevezte, hogy az üzletember arra buzdította Európát, minden egyes bevándorlónak fizessen évente 4,5 millió forintot, az ehhez szükséges forrást pedig hitelfelvételből fedezze. Ezek alapján nem lehet csodálkozni azon, hogy Soros György támadta Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz bevándorláspolitikáját - jegyezte meg Hollik István. (MTI)

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.
19:25, Frissítve: 23:46

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.