Ugrás a tartalomra
Pixabay/Alexandra_Koch

Horvátországban is kimutatták az omikront

2021.12.06
13:45
Forrás
Szerbiai RTV
Két személy fertőződött meg az új koronavírus-variánssal, feltehetően egy üzleti tárgyaláson.

Már Horvátországban is igazolták a koronavírus új variánsának, az omikronnak a jelenlétét. Két személy esetében derült ki, hogy ezzel fertőződött meg - közölte a horvát közegészségügyi intézet. Egyelőre nem tudják biztosan, hogyan kapta el az omikront a két fertőzött, de a legvalószínűbbnek azt tartják, hogy egy üzleti összejövetelen. A tárgyalás résztvevői 13-an voltak, köztük külföldiek is, mindegyikőjüket letesztelték ma.

Horvátország
omikron
koronavírus

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.