Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Hosszú sorok a határon

2021.11.11
12:00
Forrás
Pannon RTV
Több órás várakozás alakult ki a Szerbia és Magyarország közötti határátkelőkön a délelőtt folyamán. Valószínűleg a szerbiai munkaszüneti nap miatt döntöttek sokan úgy, hogy Magyarország felé utaznak.

A határfigyelő csoportokban található jelentések szerint a Horgos-Röszke autópálya átkelőn közel három órát, a Horgos 2-Röszke 2, a Kelebia-Tompa, Királyhalom-Ásotthalom átkelőkön két órát, a Gyála-Tiszasziget átkelőn pedig másfél órát kell várakozni. A Bajmok-Bácsalmás, a Rábé-Kübekháza, Rasztina-Bácsszentgyörgy és a Béreg-Hercegszántó átkelőkön viszont csak néhány perces várakozásra kell számítani, ezért érdemes arra kerülni, annak, aki ma Magyarországra szeretne utazni. A Magyarországról Szerbiába érkezőknek nem kell hosszabb várakozásra számítaniuk.

Magyarország
szerb-magyar határ

Most

08:59

Fagyos napok állnak előttünk

A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzéséből az derül ki, hogy viszonylag sok napos időszak várható, ugyanakkor a csúcsok nem emelkednek 3-4 fok fölé.
08:56

Anonymus feledésbe merül?

A P-nek mondott mester gestája, kora és Pusztaszer tárgyköre került terítékre a Thurzó Lajos Művelődési-Oktatási Központ szervezésében, a zentai Alkotóházban megtartott könyvbemutatón tegnap este.
08:45, Frissítve: 08:54

Marosvásárhelyen megnyitották a Tamási Áron-emlékévet

Marosvásárhelyen Magyarország csíkszeredai főkonzulátusának a magyar kultúra napja alkalmából tartott rendezvényén nyitották meg a Tamási Áron-emlékévet, amelynek rendezvényeivel a 125 éve született székely író előtt kívánnak tisztelegni.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.