Ugrás a tartalomra
Pixabay/scratsmacker

Idén is elmaradnak a nyári fesztiválok?

2021.03.18
13:49
Forrás
index.hu
Idén biztosan elmarad a VOLT és a Balaton Sound.

A népszerű magyarországi fesztiválok időpontját áttették 2022-re – írja a budapesti sajtó. A VOLT alapítója szerint lehetetlen egy nyár eleji nagy fesztivál biztonságos megvalósítása, ennek ellenére bíznak abban, hogy a látogatók megértik a döntésüket. Rámutatott: most, a járvány harmadik hulláma közepén, még azt sem látják, hogy egyáltalán mikor lehetne elindítani a kampányt, a jegyértékesítést. Felmerült, hogy egy nyár végi, alternatív időpontot keressenek a két eseménynek. Erre a fesztiválok mérete és nemzetközi léptékei miatt viszont nem találtak a fellépőkkel is egyeztethető, biztonságos megoldást.

nyár
fesztivál
nyári fesztivál
elmarad
Magyarország
VOLT Fesztivál
Balaton Sound

Most

20:13

A V4-ek támogatják a Nyitott Balkán ötletét

Támogatják a visegrádi országok a nyugat-balkáni államok kezdeményezését, a Nyitott Balkán nevű ötletet, amely a Szerbia, Észak-Macedónia és Albánia közötti határok eltörlését hivatott szolgálni 2023-tól.
19:19, Frissítve: 19:56

Átlagos búzahozam, alacsony felvásárlási ár

Elégedettek az észak-bácskai gazdák az idei búzahozammal, ugyanakkor a felvásárlási árral kapcsolatban vannak fenntartásaik. Az idei évben számos időjárási hatás befolyásolta a búzatermést, valamint a minőséget is - mesélik.

Népszerű