Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bodzsoni Péter

Igazi téli idő volt Magyarországon is

2021-01-17
17:59
2021-01-17
18:54
Forrás
Pannon RTV
Ma eleinte még nagyrészt borult idő volt Budapesten, később azonban kisütött a nap, így a 0 fok körüli hőmérséklet nem is tűnt annyira hidegnek.

Tegnap pedig megdőlt a téli szezonrekord. A Heves megyei Verpeléten mínusz 14,3 Celsius-fokig hűlt a levegő - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. Habár vasárnap kora délután fagypont körül alakult a hőmérséklet Budapesten, a Margit-szigeten igen sokan voltak. A szikrázó napsütés nem csak a sportolókat csábította ki a szabadba.

Pannon RTV/Bodzsoni Péter

Téli, de napsütéses idő volt Budapesten délután. Este azonban már Magyarország területén nagyrészt gyengén vagy közepesen felhős égre lehet számítani, ugyanakkor keleten, északkeleten erősen felhős területek is lehetnek. Legfeljebb jelentéktelen hószállingózás fordulhat elő. A hőmérséklet késő este -3 és -10, hajnalban többnyire -7 és -15 fok között alakul.

Pannon RTV/Bodzsoni Péter

Hétfőn és kedden még marad a hideg időjárás, a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat szerint azonban szerdától már enyhülés várható. Szerdán az országban több helyen, főleg keleten valószínű csapadék: hó, eső, néhol ónos eső. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 4 és 10 fok között várható. A nappali tíz fok körüli és tíz fok feletti hőmérsékletek az előrejelzések szerint csütörtöktől is folytatódnak.

tél
időjárás
Budapest

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 16:54

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.