Ugrás a tartalomra
Pixabay/satheeshsankaran

Jelentősen növekedett az új koronavírusos betegek száma Magyarországon

2022.01.05
09:39
2022.01.05
10:31
Forrás
MTI
Egy nap alatt 5270 új fertőzöttet igazoltak, ez a szám tegnap 2429 volt. Újabb 82 beteg hunyt el a betegség következtében.

Ugyanakkor tegnaphoz képest csökkent a kórházban ápolt koronavírusos betegek száma 3090-re, akik közül 307-en vannak lélegeztetőgépen. A beoltottak száma 6 millió 270 ezer, közülük 3 millió 192 ezren a harmadik oltást is megkapták. Januárban minden csütörtök és péntek délután, valamint szombaton lesz oltási akció Magyarországon, amikor ismét előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet kérni az oltást.

koronavírus
koronavírus-áldozat
koronavírus-fertőzöttek
koronavírus-fertőzött
koronavírus elleni harc
koronavírus elleni védőoltás
koronavírus-helyzet
koronavírus-járvány

Most

17:07, Frissítve: 19:56

A boroké és a halaké volt a főszerep Horgoson

Minőségi borok, ízletes halételek várták a látogatókat szombat délután Horgoson. A Proleter Horgászegyesület halászléfőző versenyt szervezett, a Szent Orbán Borlovagrend pedig borkóstolással várta az ínyenceket.

Népszerű

Ítéletidő volt Vajdaságban tegnap este

Jég is esett több településen. Néhol annyira felgyülemlett az esővíz, hogy autóval is nehezen lehetett közlekedni. Az előrejelzések szerint a hétvégén is esős, felhős időjárás várható térségünkben.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.