Ugrás a tartalomra
Pixabay/satheeshsankaran

Jelentősen növekedett az új koronavírusos betegek száma Magyarországon

2022.01.05
09:39
2022.01.05
10:31
Forrás
MTI
Egy nap alatt 5270 új fertőzöttet igazoltak, ez a szám tegnap 2429 volt. Újabb 82 beteg hunyt el a betegség következtében.

Ugyanakkor tegnaphoz képest csökkent a kórházban ápolt koronavírusos betegek száma 3090-re, akik közül 307-en vannak lélegeztetőgépen. A beoltottak száma 6 millió 270 ezer, közülük 3 millió 192 ezren a harmadik oltást is megkapták. Januárban minden csütörtök és péntek délután, valamint szombaton lesz oltási akció Magyarországon, amikor ismét előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet kérni az oltást.

koronavírus
koronavírus-áldozat
koronavírus-fertőzöttek
koronavírus-fertőzött
koronavírus elleni harc
koronavírus elleni védőoltás
koronavírus-helyzet
koronavírus-járvány

Most

23:14, Frissítve: 23:28

Magabiztos győzelem Oslóban

A szerb labdarúgó-válogatott 2:0-ra nyert a norvégok ellen a Nemzetek Ligájában és ezzel biztosította a feljutást az A divízióba.

Népszerű

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.