Ugrás a tartalomra
Pixabay/satheeshsankaran

Jelentősen növekedett az új koronavírusos betegek száma Magyarországon

2022.01.05
09:39
2022.01.05
10:31
Forrás
MTI
Egy nap alatt 5270 új fertőzöttet igazoltak, ez a szám tegnap 2429 volt. Újabb 82 beteg hunyt el a betegség következtében.

Ugyanakkor tegnaphoz képest csökkent a kórházban ápolt koronavírusos betegek száma 3090-re, akik közül 307-en vannak lélegeztetőgépen. A beoltottak száma 6 millió 270 ezer, közülük 3 millió 192 ezren a harmadik oltást is megkapták. Januárban minden csütörtök és péntek délután, valamint szombaton lesz oltási akció Magyarországon, amikor ismét előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet kérni az oltást.

koronavírus
koronavírus-áldozat
koronavírus-fertőzöttek
koronavírus-fertőzött
koronavírus elleni harc
koronavírus elleni védőoltás
koronavírus-helyzet
koronavírus-járvány

Most

15:23, Frissítve: 16:50

Dulakodásig fajult a parlamenti ülés

Miután Aleksandar Vučić ismertette a Koszovóról szóló jelentést a köztársasági parlamenti képviselők rendkívüli ülésén, megkezdődött a vita a Pristinával folytatott tárgyalásokról.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.