Ugrás a tartalomra
Pixabay

Johannes Hahn: A Nyugat-Balkán Európa része

2020-05-25
09:58
Forrás
B92
A nyugat-balkáni államok EU-ba való integrálása minden fél érdeke - mondta a volt uniós bővítési biztos.

A Nyugat-Balkán Európához tartozik - jelentette ki Johannes Hahn. A költségvetési és igazgatási ügyekért felelős uniós biztos azt is hangsúlyozta, hogy a térség országainak az Európai Unióba való integrálása érdemeken alapul, mindazonáltal az integráció az EU érdeke is. Hahn szerint a nyugat-balkáni országok törekvéseit, illetve erőfeszítéseit elismerik. Arról is beszélt, hogy a koronavírus-járvány idején a pénzügyi források és a kiegészítő intézkedések átprogramozásával az EU megmutatta, hogy a Nyugat-Balkán Európához tartozik.

Nyugat-Balkán
Európa
Európai Unió
Európai Bizottság
Johannes Hahn

Most

20:09, Frissítve: 20:16

Ülőtüntetés Belgrádban

Ülőtüntetést tartanak jelenleg Belgrádban. Ahogyan az elmúlt két napban, ma is összegyűltek az emberek a köztársasági parlament épülete előtt, ezúttal azonban ülve demonstrálnak a legtöbben.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.