Ugrás a tartalomra

Jónak lenni jó! Már több mint 42 millió forintnál tart a felajánlások összege

2022.11.29
09:26
Forrás
hirado.hu
Meghaladta a 42 millió forintot a felajánlások összege a Jónak lenni jó! elnevezésű magyarországi jótékonysági kampányban.

Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke a magyar csörgőlabda napján jelentette be, hogy a szövetség is csatlakozik a kampányhoz, és kétmillió forintot ajánlott fel a látássérülteknek – közölte az M1 Híradó.

Az összegyűlt pénzt idén a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének ajánlja fel a közmédia. A befolyó adományokkal a szövetségnek lehetősége nyílik szolgáltatásainak fejlesztésére, így még nagyobb mértékben járulhatnak hozzá a látássérült emberek önálló életviteléhez.

Azok, akik segíteni szeretnének, a 13-600-as telefonszám 96-os mellékének hívásával tehetik meg. Minden hívás vagy sms 500 forintos támogatást jelent. 

Jónak lenni jó!
Magyarország

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.