Ugrás a tartalomra
MTI/Cseke Csilla

Jónak lenni jó! - Több mint 304 millió forint gyűlt össze estig

2021.12.19
20:58
2021.12.19
21:25
Forrás
MTI
A Covid-árvákat támogató Regőczi Alapítvány a kedvezményezettje a jubileumi jótékonysági kampánynak.

Több mint 304 millió forint gyűlt össze vasárnap estig a magyar közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű, jubileumi jótékonysági kampányában, amelynek kedvezményezettje a Covid-árvákat támogató Regőczi Alapítvány. Az idei Jónak lenni jó! egyik jószolgálati nagykövete Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó, aki világbajnoki aranyérmét ajánlotta fel az adománygyűjtő kampányra. Elmondta, hogy örömmel vállalta el a tisztséget. Döntésében az is befolyásolta, hogy háromgyerekes édesanya. Mint mondta, régen nem gondolta volna, hogy bárkinek odaadná az 1993-ban Essenben elnyert aranyérmet, de ebben az esetben nem volt kérdés, hogy felajánlja az alapítvány javára ezt a különleges emléket.

A műsorban elhangzott az is, hogy folyamatosan érkeznek a felajánlások a 1357-es adományvonalra, sokan telefonálnak, akik érintettek a járványban és volt, aki milliós összeget adományozott. Sokan szabadkoznak a felajánlott összeg miatt, mert kevésnek ítélik, de minden összeg számít, minden felajánlásnak nagyon örülnek.

A Jónak lenni jó! adományvonalát az év végéig lehet hívni.

jónak lenni jó
Regőczi Alapítvány
jótékonyság

Most

13:11

Elismerték Terzić munkáját

Húsz év alatt húsz érem - ezzel az eredménnyel érdemelte ki a Gyertyaszentelő-napi Érdemrendet Zoran Terzić, a szerb női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya.
12:39, Frissítve: 12:44

Liszicsanszk orosz ellenőrzés alá került

Az ukrán erők elhagyták Liszicsanszkot, az ukrán hadsereg utolsó bástyáját Luhanszk régióban. Három ember vesztette életét a harkivi körzetben, amikor az orosz erők támadást intéztek Bezrukij település ellen. 131. napja tart a háború Ukrajnában.
12:38

Tompít a hőség vezetéskor

Készüljünk fel a kánikulára, ha útra kelünk! Előbb fáradunk, türelmetlenebbek lehetünk, koncentrációzavar léphet fel. Néhány jótanács a hosszú út előtt!

Népszerű