Ugrás a tartalomra

Június 16-án folytatódik Ratko Mladić pere

2020.05.04
22:43
2020.05.04
23:06
Forrás
Tanjug
Június 16-án és 17-én folytatódik Ratko Mladić pere Hágában. Az elsőfokú ítéletre beadott fellebbezésről tárgyalnak majd.

A fellebbezést még tavaly beadták az ítélet ellen, azonban a tárgyalást először Mladić operációja, majd pedig a koronavírus-járvány miatt elhalasztották. Első fokon életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték.

Mladić egyébként 2011-ben került a hágai törvényszék elé, 2017-ben első fokon ítélték életfogytig tartó börtönbüntetésre háborús bűnök vádjával.

 

Ratko Mladić
per
Hága
fellebbezés
életfogytig
háborús bűn

Most

14:34

Elkezdődött a TeátrumHíd Fesztivál

A programot zenei-összművészeti est, pódiumbeszélgetések is színesítik, és a fesztivál ideje alatt kiállítják a szervezők által középiskolások számára meghirdetett rajzpályázat legjobb alkotásait is.
13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.