Ugrás a tartalomra
http://www.rakocziszovetseg.org

Június 4-i diákutaztatási pályázat

2018.04.26
15:14
2018.04.26
15:35
Forrás
Rákóczi Szövetség
Idén is utazási pályázatot hirdet Kárpát-medencei középiskolásoknak a Rákóczi Szövetség. Június 4-e, a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából egy másik Kárpát-medencei országba látogathatnak.

A pályázat feltétele, hogy az utazó középiskolás csoport legalább egy határt átlépjen és egy másik iskolával közös programot szervezzen június 4-hez kapcsolódóan. Iskolánként egy autóbusznyi diák utazhat, amelyhez a Rákóczi Szövetség mintegy 200 ezer forint utazási kerettámogatást ajánl fel.

A pályázatokat 2018. május 16-ig lehet benyújtani, bővebb információ és a pályázati űrlap megtalálható a Rákóczi Szövetség oldalán, a www.rakocziszovetseg.org honlapon.

Rákóczi Szövetség
diákutaztatás
pályázat

Most

08:36, Frissítve: 09:00

Legyen kéznél az esernyő!

Változékony és általában felhős idő lesz a hét nagy részében. Ma még 12, holnap 14 fok lesz, azután némileg magasabb hőmérsékleteket mérhetünk, szerdától 18 fok körül vagy afelett alakulnak a maximumok.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!