Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Karanténkötelezettség nélkül Magyarországra

2021.06.23
10:55
Forrás
Pannon RTV
A mai naptól karanténkötelezettség nélkül tud utazni Szerbiából Magyarországra minden magyar, magyar-szerb és szerb állampolgár.

Ezzel visszaállt a koronavírus előtti állapot a határon - írja Facebook-oldalán Magyarország Szabadkai Főkonzulátusa. A bejegyzésben kiemelték, Magyarországon a szolgáltatások igénybevételéhez továbbra is szükséges a védettségi igazolvány vagy a szerb oltási igazolás.

karantén

Most

16:17, Frissítve: 17:20

Levendulanapok Szabadkán

Jótékonysági Levendulanapokat tartottak a szabadkai Vasutastelep üzletközpontjában. A látogatók levendulapalántát, vágott virágot, levendulavizet- és olajat, valamint más kézműves termékeket is vásárolhatnak.
14:47, Frissítve: 14:53

Szurkoljunk a magyar női pólósoknak!

VB-döntőt játszik 20 órától a magyar női pólóválogatott. Az ellenfél az Egyesült Államok csapata, mely a torna legnagyobb esélyesének számít.
14:41, Frissítve: 16:54

Hajnal Jenő: Az öröm és a megtiszteltetés díja ez

Emlékplakettet adományozott Hajnal Jenőnek a budapesti székhelyű Nagy Imre Társaság. A Magyar Nemzeti Tanács elnökének így köszönték meg munkáját az ’56-os eseményekre való emlékezés kapcsán, illetve közreműködését az emlékhelyek létrehozásában.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.