Ugrás a tartalomra

Kellemes nyári nap, péntektől felmelegedés

2021.08.19
07:34
2021.08.19
07:43
Forrás
Szerbiai RTV
Kellemes nyári időnk lesz ma. Többnyire napos lesz felettünk az ég. A legmagasabb hőmérséklet 27 és 30 fok között alakul.

Ismét fokozatos felmelegedés kezdődött vidékünkön. Péntektől a napsütésé lesz a főszerep. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között valószínű. Hétvégén még ennél is melegebb idő várható, 32 fok is lehet napközben. Jövő hét elején pedig akár már 35 fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála. A jövő hét vége felé számíthatunk esőre.

 

időjárás
felmelegedés
napos

Most

12:21

Nemezeltek a magyarkanizsai gyerekek

A nemezelés alapjait sajátíthatták el a magyarkanizsai fiatalok a Dobó Tihamér Képtárban szerda délelőtt. A negyedik osztályos diákok a nemezt, mint anyagot és a felhasználási lehetőségeit is megismerhették.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.