Ugrás a tartalomra

Kétbalkezes autótolvaj

2019-08-13
12:41
2019-08-13
12:50
Forrás
MTI
A magyar hatóságok vádat emeltek egy 27 éves kiskunhalasi férfi ellen, aki elkötött egy lezáratlan személyautót, majd rendszámot és üzemanyagot lopott hozzá, ráadásul a benzinkutat is megrongálta.

A kétbalkezes autótolvaj elfelejtette tankolás után visszatenni a töltőpisztolyt a helyére, így amikor nagy sebességgel elindult, tömlőstül kitépte a helyéről, emiatt a kútoszlop kimozdult és a burkolólemeze is megsérült. A bakisorozat ezzel nem fejeződött be, a designerdrogot fogyasztó vádlott, akinek még jogosítványa sem volt, Kiskunhalas külterületén lehajtott az útról, oszlopnak ütközött, itt fogták el a rendőrök. A szabadlábon védekező férfit az ügyészség jármű önkényes elvételével, egyedi azonosító jellel való visszaéléssel és rongálással vádolja. A drogfogyasztás miatt külön szabálysértési eljárás indult ellene. Az autóban és a benzinkútban a férfi mintegy négymillió forint kárt okozott.

autótolvaj
Magyarország
magyar rendőrök

Most

09:15

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.
07:41

Tüntettek a G7 csúcs ellen

Több ezren tiltakoztak békésen a francia-spanyol határ mindkét oldalán a G7-es országcsoport szombat este Biarritzban megkezdődött csúcsértekezlete ellen.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.