Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kevesebb forgalmi sáv, nagyobb torlódás kedden a kelebia-tompa határátkelőhelyen!

2021.09.20
10:40
Forrás
Pannon RTV
Holnap 9 és 21 óra között technikai fejlesztés miatt mind a kilépő, mind a belépő oldalon kevesebb forgalmi sávot lehet majd használni.

Hosszabb várakozási időre számíthatnak a Szerbiába, illetve az onnan Magyarországra utazók kedden a tompai határátkelőhelyen, olvasható a police.hu-n. A tájékoztatás szerint kedden 9 és 21 óra között technikai fejlesztés miatt mind a kilépő, mind a belépő oldalon kevesebb forgalmi sávot lehet majd használni. A munkálatok ideje alatt várakozásra, torlódásra kell számítani mindkét irányban - közölte a rendőrség a honlapján.

határátkelő

Most

07:36

Mától bírságolnak

Szerbia kormányának döntése értelmében szombaton 22 órakor megkezdődött a covid-igazolványok ellenőrzése, és október 25-étől, azaz mától büntetik mindazokat, akik ezt az intézkedést nem tartják be.
20:07, Frissítve: 07:57

150 éves a szabadkai Népkör

Egyedülálló jubileumot ünnepel a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ. Az intézmény megkezdte 150. évadát. Gálaműsort és díjátadó ünnepséget tartottak.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.