Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ködös, nyirkos, borongós...

2020-11-26
07:12
2020-11-26
08:42
Forrás
Pannon RTV
Ködös, nyirkos, borongós idő elé nézünk november utolsó napjaiban. Az időjárási frontok egészen a hétvégéig elkerülik vidékünket. Az előttünk álló hétvégén szürke idő lesz a jellemző. Kisebb napos időszakok előfordulhatnak.

Gyenge marad a légmozgás. Reggel ónos szitálás, enyhe havas eső fordulhat elő helyenként. Jobbára csak a hegyvidéki területeken hullhat pelyhes hó is. Hajnalban -4 fok alá is süllyedhet a hőmérő higanyszála, ezért jeges útburkolatokra is számíthatunk. Napközben 0 és +5 fok közötti hőmérséklet valószínű. Fronthatás nem terheli szervezetünket.

ködös
nyirkos
borongós
időjárás

Most

10:14

Távozik a Szegedi Szabadtéri Játékok vezetése

Felmentését kérte Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója, s hozzá hasonlóan távozik a fesztivál éléről Harangozó Gyula művészeti igazgató is - tájékoztatta a kulturális szakember kedden az MTI-t.
08:46, Frissítve: 12:19

Szerbiában megkezdődött a tömeges oltás

Minél gyorsabban le kell zajlania a koronavírus elleni vakcinnációnak Szerbiában, a Nyugat-Balkánnak szánt vakcinaszállítmányokról egyeztetnek csütörtökön az EU vezetői, csütörtökre készül el az újabb oltópont Szabadkán.

Népszerű

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.