Ugrás a tartalomra
MTI/Mohai Balázs

Koreai segítséggel folytatják a keresést a Hableány áldozatai után

2019-06-16
13:35
Forrás
HVG.hu
A Duna teljes déli szakaszán folyamatos a kutatás.

Szünet nélkül folytatják a keresést a Budapesti Rendőr-főkapitányság vízi rendőrei a Készenléti Rendőrséggel és a koreai katonákkal, parti őrökkel és tűzoltókkal együttműködve a Duna Budapesttől délre eső 25 kilométeres szakaszán, hogy megtalálják a budapesti hajóbaleset három áldozatát. A hajókkal és motorcsónakokkal a vízen keresést folytatók állandó együttműködésben vannak a parti kutatást, illetve a légi felderítést végző rendőri egységekkel. A Hableány május 29-én az esti órákban szenvedett balesetet, amikor összeütközött a Viking Sigyn szállodahajóval. A balesetet hét koreai túlélte, 23 turistát és a két magyar holttestét később megtalálták, három embert még mindig keresnek.

Hableány
hajóbaleset
Duna

Most

13:19, Frissítve: 14:02

Népszerű a szabadkai nagybani piac

Nem ritkán más városokból is a szabadkai nagybanira járnak a vásárlók, mert itt elmondásuk szerint az őstermelőktől jutányos áron szerezhetik be a friss zöldséget és a gyümölcsöt.

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.