Ugrás a tartalomra
Pixabay/geralt

Koronavírus Magyarország: 1438 új fertőzött, 87 elhunyt

2021-01-16
09:41
Forrás
koronavirus.gov.hu
A gyógyultak száma jelenleg 227 325.

1438 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést, és elhunyt 87 többségében idős, krónikus beteg Magyarországon - írja a koronovairus.gov.hu. Az elhunytak száma így 11 264-re emelkedett. A gyógyultak száma jelenleg 227 325.

4 408 koronavírusos beteget ápolnak a magyarországi kórházakban, közülük 328-an vannak lélegeztetőgépen.

A rendelkezésre álló vakcinák nagy részét egyébként már beoltották Magyarországon, eddig 112 847 fő kapott oltást, és jelenleg is tart az egészségügyi dolgozók oltása, valamint ezen a hétvégén is folytatódik az idősotthonban lakók és dolgozók oltása - írják az illetékesek.

koronavírus
Magyarország
fertőzött
elhunyt
vakcina

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.