Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Visar Kryeziu

A koszovói rendőrség tagadja, hogy szerbeket vertek meg

2021.09.23
18:30
2021.09.23
18:38
Forrás
Szerbiai RTV
Azt állítják, kamionsofőröket ellenőriztek, majd elengedték őket.

A koszovói rendőrség tagadja, hogy megvertek három szerbet a brnjaki adminisztratív határátkelő közlében. Ugyanakkor elismerték, hogy három kamionsofőrt ellenőriztek a helyszínen. A teherautók feltehetően a rendőrségi oszlop mögött voltak a járműveikkel, amellyel veszélyeztették a hatóságok biztonságát - jelenti a helyi média.

A rendőrség azt állítja, hogy a sofőröket később elengedték, és arra utasították őket, hogy jelentkezzenek a Kosovska Mitrovica déli részén lévő rendőrállomáson.

Koszovó
rendőrség
határátkelő

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.