Ugrás a tartalomra
Twitter

Lángol az erdő Hvar szigetén - VIDEÓ

2022.08.07
18:28
Forrás
index.hr, Blic
Valamivel 13 óra előtt tűz ütött ki a horvátországi Hvar szigetén, a Vrbanj és Dol települések közötti fenyőerdőben - írja a horvát sajtó.

Egy személy életét vesztette, aki az erdőből egy tehergépjárművet próbált kihozni. A tűzoltóegységek jelenleg is a helyszínen vannak és küzdenek a lángokkal - tudósít az index.hr hírportál.

Tűz ütött ki továbbá Zastražišće településnél is, ahol szintén zajlik az oltás. A helyszíni beszámolók szerint ez utóbbi helyen már a lakóépületeket fenyegetik a lángok, a lakosság menekítése jelenleg is tart.

Hvar
erdőtűz

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.