Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A lehűlés után jön a hőhullám

2022.05.28
07:02
2022.05.28
07:07
Forrás
Pannon RTV
34 foknál is melegebb lehet a jövő hét második felében, előtte azonban a hétvége hoz lehűlést.
Pannon RTV

Éjszaka az ország északnyugati részén hullott csapadék, a nap folyamán viszont már Szerbia nagy részén eshet. A felhőkkel együtt pedig a hidegebb levegő is megérkezett térségünkbe. A hőmérséklet mintegy 10 fokkal lesz alacsonyabb mint az előző napokban. Borongós, esős időre számíthatunk.Többfelé élénk, helyenként erős lesz az északi-északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 18 és 22 fok között alakul. Vasárnap is marad a borús, esős, szeles idő.  

 

hőhullám
lehülés

Most

16:17, Frissítve: 17:20

Levendulanapok Szabadkán

Jótékonysági Levendulanapokat tartottak a szabadkai Vasutastelep üzletközpontjában. A látogatók levendulapalántát, vágott virágot, levendulavizet- és olajat, valamint más kézműves termékeket is vásárolhatnak.
14:47, Frissítve: 14:53

Szurkoljunk a magyar női pólósoknak!

VB-döntőt játszik 20 órától a magyar női pólóválogatott. Az ellenfél az Egyesült Államok csapata, mely a torna legnagyobb esélyesének számít.
14:41, Frissítve: 16:54

Hajnal Jenő: Az öröm és a megtiszteltetés díja ez

Emlékplakettet adományozott Hajnal Jenőnek a budapesti székhelyű Nagy Imre Társaság. A Magyar Nemzeti Tanács elnökének így köszönték meg munkáját az ’56-os eseményekre való emlékezés kapcsán, illetve közreműködését az emlékhelyek létrehozásában.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.