Ugrás a tartalomra

Lejárnak a magyarországi éves autópálya-matricák

2020-01-23
18:31
Forrás
hirado.hu
Több millió éves autópálya-matrica jár le a napokban Magyarországon.

Január 31-én 2,5 millió, éves autópálya-matrica jár le Magyarországon, így a hónap végi vásárlási tumultus elkerülése érdekében arra kérik az autósokat az illetékesek, hogy mielőbb váltsák meg a 2020-ra szóló megyei és országos úthasználati jogosultságokat. A matricák személyesen és online, több felületen is megválthatók. A matricák ára nem változott.

autópálya
matrica
Magyarország

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.