Ugrás a tartalomra
Wikipedia

Letartóztattak két rendőrt az Oliver Ivanović-ügy kapcsán

2018.02.11
14:46
2018.02.11
14:51
Forrás
Szerbiai RTV
Azzal gyanúsítják a rendőröket, hogy nem védték megfelelően a gyilkosság helyszínét.

48 órás őrizetbe vettek két rendőrt Kosovska Mitrovicán, akiket azzal gyanúsítanak, hogy Oliver Ivanović koszovói szerb politikus megölését követően nem védték megfelelően a gyilkosság helyszínét - közölte az esetet vizsgáló ügyész. A gyanú szerint a két férfi manipulált a bizonyítékokkal, és ezáltal hátráltatták a nyomozás sikerességét. A rendőrök nevét nem hozták nyilvánosságra. Mint ismeretes Oliver Ivanovićot január közepén gyilkolták meg eddig ismeretlen elkövetők. 

Oliver Ivanović
rendőr
letartóztatás

Most

20:58

Újabb melegrekord dőlt meg

Ismét megdőlt a magyarországi napi melegrekord; Bács-Kiskun megyében csaknem 40 fokot is mértek - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.
18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.

Népszerű